Zelfvertrouwen

Hoe je jezelf ziet, is de basis waarmee je in het leven staat – en uitdagingen en relaties aangaat. Het is fijn als dat beeld van jezelf positief is.
Bibliotheek
Doelgroep
× Rol
Type
× Type
De volgende Live Space - Begint over 5 dagen.
Zelfvertrouwen
Vergroot je zelfvertrouwen | Deel 2
wo 19 jun 14:00 - 15:00 Europe/Amsterdam
Plekken beschikbaar · Groepssessie

Dit is deel 2 van onze zelfvertrouwen-serie! Als je nog niet hebt deelgenomen aan Deel 1: Zelfvertrouwen en beperkende overtuigingen, raden we je aan om hier te beginnen. Deel 2 bouwt namelijk voort op Deel 1.

Hoe komt zelfvertrouwen precies tot stand? Waarom wankelt het soms? En wat kun je doen om je zelfvertrouwen te vergroten? In deze groepssessie ga je dieper in op wat zelfvertrouwen is en krijg je tips en tools aangereikt om aan jouw zelfvertrouwen te werken.

Zelfvertrouwen ontstaat niet van de een op de andere dag. Dat betekent ook dat het niet van de een op de andere dag verdwijnt. Gun jezelf tijd en ruimte om ermee aan de slag te gaan.

Voor deze sessie vragen we je om je camera en microfoon aan te zetten, omdat het een interactieve sessie is en ieders deelname nodig is.

Aanmelden voor Space
Spaces to OpenUp

Blijf zelfvertrouwen verkennen in onze Spaces

Neem deel aan onze groepssessies en masterclasses om ervaringen te delen en praktische inzichten op te doen

Kom erachter hoe het met je gaat op het gebied van zelfvertrouwen
Start je check-in

Experts in zelfvertrouwen

Kweek meer zelfinzicht en veerkracht. Bespreek je uitdagingen op het gebied van zelfvertrouwen 1-op-1 met onze erkende psychologen.