Nanna Spetz

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of ESFlag of EN

Nanna Spetz is een gepassioneerde en innovatieve psycholoog met uitgebreide ervaring in het versterken en motiveren van individuen om hun volledige potentieel te bereiken. Haar holistische benadering, gebaseerd op toegepaste neurowetenschappen, positieve psychologie en sociaal emotioneel leren, stimuleert positieve verandering in het leven van haar cliënten.

Met een master in sport- en bewegingspsychologie heeft Nanna veel kennis over het verband tussen fysieke activiteit en mentaal welzijn. Deze kennis vormt de basis van haar holistische benadering van geestelijke gezondheid in haar consulten, waarbij ze rekening houdt met fysieke, cognitieve, emotionele en sociale factoren die bijdragen aan het algehele welzijn.

Nanna’s therapeutische gereedschapskist bevat evidence-based benaderingen zoals Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Acceptatie en Commitment Therapie (ACT). In nauwe samenwerking met haar cliënten ontwikkelt ze effectieve interventies en zorgt ze voor persoonlijke en doelgerichte behandelplannen.

Naast haar werk als psycholoog werkt Nanna aan haar eigen mentale gezondheid door middel van dankbaarheidsoefeningen, oefeningen op de vroege ochtend zoals trampoline springen, dansen en krachttraining; en creatieve persoonlijke projecten zoals hackathons voor jongeren, die lerenden en opvoeders in staat stellen om veranderaars te worden in hun gemeenschap.

Nanna spreekt vloeiend Engels en Spaans en haar multiculturele perspectief stelt haar in staat om contact te maken met cliënten met verschillende achtergronden. Haar internationale ervaring heeft haar empathische, leuke en meelevende aard gevormd, waardoor ze een veilige en inclusieve ruimte creëert voor cliënten om hun zorgen te verkennen en oplossingen te vinden.

""Ben je klaar om je volledige potentieel te ontsluiten, barrières te overwinnen en de weg vrij te maken naar je gewenste toekomst? Ik ben er om je bij elke stap te ondersteunen en te bekrachtigen. Let’s do this!""