Relaties

Betekenisvolle relaties zijn de grootste voorspeller van geluk. Leer hoe je meer verbinding creëert met anderen – van vrienden en familieleden, tot je partner en collega's.
belang-van-goede-relaties
De volgende Live Space - Begint over 3 dagen.
Relaties
Een eerste kindje krijgen
di 12 dec 14:00 - 15:00 Europe/Amsterdam
Plekken beschikbaar - Groepssessie

En dan ineens ben je vader of moeder. Een moment waar je negen maanden naartoe hebt geleefd, maar nooit precies weet wat je te wachten staat. Misschien is het zwaarder dan verwacht, of juist makkelijker. Misschien is het leuker of misschien blijft de roze wolk langer uit dan je hoopte.

Hoe ga je om met deze nieuwe fase in je leven? Hoe baan je jezelf een weg door alle (goedbedoelde) adviezen van anderen en vind je (weer) balans tussen de rollen in je leven?

In deze sessie delen we ervaringen en leren we van elkaar door middel van persoonlijke verhalen en praktische oefeningen.Verwacht je een eerste kindje maar is het nog niet geboren? Houd er rekening mee dat deze sessie niet ontwikkeld is voor aanstaande ouders; voor jou raden we een 1:1 sessie aan.

Voor deze sessie vragen we je om je camera en microfoon aan te zetten, omdat het een interactieve sessie is en ieders deelname nodig is.

Aanmelden voor Space
Spaces to OpenUp

Blijf relaties verkennen in onze Spaces

Neem deel aan onze groepssessies en masterclasses om ervaringen te delen en praktische inzichten op te doen

Kom erachter hoe het met je gaat op het gebied van relaties
Start je check-in

Experts in relaties

Kweek meer zelfinzicht en veerkracht. Bespreek je uitdagingen op het gebied van relaties 1-op-1 met onze erkende psychologen.