Relaties

Betekenisvolle relaties zijn de grootste voorspeller van geluk. Leer hoe je meer verbinding creëert met anderen – van vrienden en familieleden, tot je partner en collega's.
belang-van-goede-relaties
Bibliotheek
Doelgroep
× Rol
Type
× Type
De volgende Live Space - Begint over 9 dagen.
Relaties
Een goed gesprek: de kunst van echt luisteren
ma 03 jun 16:30 - 17:30 Europe/Amsterdam
Plekken beschikbaar - Groepssessie

Hoe vaak luister jij écht tijdens een gesprek? Maar al te vaak proberen we subtiel onze eigen mening door te drukken of de ander te overtuigen, met misverstanden tot gevolg.

Deze interactieve groepssessie is een uitnodiging om te ontdekken waarom écht luisteren soms zo lastig lijkt. En hoe je in plaats van proberen over te halen leert samenwerken met je gesprekspartner.

Aan de hand van handige oefeningen, theorie en discussies ga je aan de slag met je eigen communicatievalkuilen. Je leert het verschil tussen een boodschap sturen en ervoor zorgen dat die wordt begrepen, en oefent met oprecht luisteren.

Voor deze sessie vragen we je om je camera en microfoon aan te zetten, omdat het een interactieve sessie is en ieders deelname nodig is.

Aanmelden voor Space
Spaces to OpenUp

Blijf relaties verkennen in onze Spaces

Neem deel aan onze groepssessies en masterclasses om ervaringen te delen en praktische inzichten op te doen

Kom erachter hoe het met je gaat op het gebied van relaties
Start je check-in

Experts in relaties

Kweek meer zelfinzicht en veerkracht. Bespreek je uitdagingen op het gebied van relaties 1-op-1 met onze erkende psychologen.