Lama Hamdoun

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of ARFlag of EN

Lama is psycholoog bij Openup. Ze begeleidt je op verschillende gebieden, van stressmanagement, en emotioneel bewustzijn tot cognitieve herstructurering.

Lama wil jou de instrumenten aanreiken om meer inzicht te krijgen in je emotionele staat en gedachtenpatronen. Ze biedt oefeningen die je aanmoedigen om onderscheid te maken tussen verschillende gedachten en te focussen op gedachten die je iets positiefs brengen. Ze helpt je om een situatie vanuit verschillende perspectieven te bekijken en zo het pad te openen naar persoonlijke groei. Lama’s empathische aard stelt haar in staat om een oprechte band met haar cliënten te vormen. Ze heeft het vermogen om echt te luisteren en zo de emoties en perspectieven van de mensen met wie ze werkt te begrijpen.

Lama heeft 10 jaar ervaring als psycholoog. Ze is afgestudeerd Klinisch Psycholoog en opgeleid in Cognitieve Gedragstherapie (CGT) aan het Beck Institute in Philadelphia en Interpersoonlijke Therapie (IPT) aan de Teachers College University van Colombia. Daarnaast promoveert ze in de Klinische Psychologie aan de Libanese Universiteit. Haar wetenschappelijk onderzoek richt zich op emotieregulatie, coping en veerkracht. Ze is ook getraind in Traumagerichte Cognitieve Gedragstherapie.

Om voor haar eigen mentale welzijn te zorgen, doet Lama regelmatig iets met vrienden en familie. Ze houdt van reizen en het verkennen van nieuwe bestemmingen.

Lama spreekt Arabisch en Engels.

psychologist-lama-hamdoun-openup
"Soms vinden we in de chaos van verandering onze ware richting. Laat mij je ondersteunen in het werken aan een positieve mindset, het verbeteren van je welzijn en het bereiken van je volledige potentieel."