Slaap

Een goede nachtrust is onmisbaar om mentaal én fysiek goed in je vel te zitten. Ontdek hoe je beter slaapt, voor meer veerkracht en energie.
sleep-slaap
De volgende Live Space - Begint over 18 dagen.
Slaap
Beter slapen: een open gesprek voor een betere nachtrust
di 19 mrt 12:45 - 13:30 Europe/Amsterdam
Plekken beschikbaar - Masterclass

Heb je moeite met in slaap vallen, doorslapen of uitgerust wakker worden? En wil je er graag iets aan doen? In deze masterclass duik je diep in de wereld van slaap – vanuit een fysiologische én psychologische invalshoek.

Schuif aan bij dit live gesprek tussen een lifestyle-expert en een psycholoog van OpenUp, waarin we samen de slaapcyclus ontrafelen. En ontdek welke invloed je zenuwstelsel en psychologische factoren zoals stress op je nachtrust kunnen hebben.

Deze masterclass is net even anders dan je van ons gewend bent. Het is een dialoog waarin onze 2 experts ervaringen uit de praktijk delen, en die vertalen naar praktische tips om je slaapkwaliteit te verbeteren. Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om vragen te stellen, zodat je alle nieuwe kennis meteen zelf kunt toepassen.

Kun je er niet bij zijn? Je vindt de opname van de masterclass na afloop in onze bibliotheek

Aanmelden voor Space
Spaces to OpenUp

Blijf slaap verkennen in onze Spaces

Neem deel aan onze groepssessies en masterclasses om ervaringen te delen en praktische inzichten op te doen

Kom erachter hoe het met je gaat op het gebied van slaap
Start je check-in

Experts in slaap

Kweek meer zelfinzicht en veerkracht. Bespreek je uitdagingen op het gebied van slaap 1-op-1 met onze erkende psychologen.