Kirsten Hexpoor

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Met een achtergrond in zowel de psychologie als coaching is Kirsten in staat vragen te stellen die je helpen bij jouw eigen antwoorden te komen. Kirsten streeft ernaar als een katalysator te zijn in iemands persoonlijke ontwikkeling of in het verbeteren van mentale gezondheid. Kirsten kijkt graag naar het positieve en naar wat al werkt, om daar op verder te bouwen. Hierbij maakt Kirsten onder meer gebruik van de ‘Strengths Based Approach’ en oplossingsgerichte psychologie. Door haar werkervaring in de B-GGZ en S-GGZ, 3+ jaar, is Kirsten bekend met het gebruiken van technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie en Mindfulness. Eerder is Kirsten door cliënten omschreven als iemand die ze snel in vertrouwen durven te nemen, iemand die actief luistert, empatisch, analytisch en praktisch is.

Kirsten heeft, gedurende de 6 jaar die ze als POH-GGZ werkte voor verschillende huisartspraktijken, veel verschillende soorten mensen en hulpvragen gezien. Ze kan je daarom met allerlei vragen helpen en elk onderwerp kan besproken worden. Als Kirsten denkt dat jouw hulpvraag niet aansluit bij OpenUp of als ze van mening is dat er een psychologische behandeling nodig is kan ze meedenken over alteratieve verwijsopties.

Na het behalen van haar doctoraal Klinische Psychologie is Kirsten gestart met werken bij Randstad als Intercedent, hierna is ze via een head hunter bij McKinsey & Company terechtgekomen waar ze 8 jaar is gebleven. Kirsten maakte onderdeel uit van het HR en Learning & Development team van McKinsey Amsterdam, waar ze de kans kreeg gecertificeerd coach te worden en veel trainingservaring op heeft gedaan. Kirsten kan door hierbovengenoemde werkervaring ook helpen bij meer werkgerelateerde vragen.

Om mijn eigen mentale gezondheid op peil te houden probeer ik bewust te genieten van mijn vrije tijd, samen met mijn familie en vrienden, en zelf ook te doen wat ik cliënten adviseer.

Kirsten spreekt Nederlands en Engels.

psychologist-kirsten-hexspoor-openup
"Laat mij je helpen jezelf te helpen"