Kirsten Hexpoor

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Met een achtergrond in zowel de psychologie als coaching streeft Kirsten ernaar als een katalysator te fungeren in iemands persoonlijke ontwikkeling of in het verbeteren van iemands mentale gezondheid. Kirsten is in staat vragen te stellen die je helpen bij jouw eigen antwoorden te komen. Kirsten kijkt graag naar het positieve en naar wat al werkt, om daar op verder te bouwen. Hierbij maakt Kirsten onder meer gebruik van de ‘Strengths Based Approach’ en oplossingsgerichte psychologie. Kirsten heeft meer dan 3 jaar werkervaring in de B-GGZ en S-GGZ en is hierdoor bekend met het gebruiken van technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie en Mindfulness. Kirsten werd door eerdere cliënten omschreven als iemand die ze snel in vertrouwen durven te nemen, iemand die actief luistert, empatisch, analytisch en praktisch is.

Na het behalen van haar doctoraal Klinische Psychologie is Kirsten gestart met werken bij Randstad als Intercedent, hierna is ze via een headhunter bij McKinsey & Company terechtgekomen waar ze 8 jaar is gebleven. Kirsten werkte hier in het HR en Learning & Development team, waar ze de kans kreeg gecertificeerd coach te worden en veel trainingservaring op te doen. Kirsten kan door hierboven genoemde werkervaring ook helpen bij meer werkgerelateerde vragen. Kirsten heeft, gedurende de 6 jaar die ze vervolgens als POH-GGZ werkte voor meerdere huisartspraktijken, veel verschillende mensen en soorten hulpvragen gezien. Kirsten kan jou daarom bij allerlei vragen helpen en elk onderwerp kan besproken worden. Als Kirsten denkt dat de manier waarop OpenUp werkt niet aansluit bij jouw hulpvraag, als ze van mening is dat een andere OpenUp collega jou beter kan helpen of dat jij baat kunt hebben bij een psychologische behandeling elders zal zij hier eerlijk over zijn. Kirsten kan dan meedenken over mogelijke verwijs opties.

Om haar eigen mentale gezondheid op peil te houden zorgt Kirsten voor een goede werk-privébalans en blijft ze haar leven lang doorleren.

Kirsten spreekt Nederlands en Engels.

"Laat mij je helpen jezelf te helpen"