Cazzandra Bell

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of EN

Cazzandra is psycholoog bij OpenUp. Ze gelooft dat een goede band belangrijk is voor verandering en creëert graag een niet-oordelende, veilige omgeving waarin jij je kunt openstellen. Ze is gepassioneerd en ondersteunt je in het vinden van de strategie die jou helpt bij hun verandering en groei. Haar therapeutische benadering is gebaseerd op de positieve psychologie.

Tijdens je sessies met Cazzandra werk je samen aan het identificeren van je uitdagingen, sterke punten, en definieer je duidelijke doelen. Daarnaast werk je aan het vergroten van je bewustzijn, onderzoek je gedachten en gevoelens om je gedrag beter te begrijpen. Ook pas je strategieën toe om je uitdagingen te overwinnen, zodat je je zekerder voelt om succesvol verder te gaan met je leven. 

Cazzandra gebruikt een scala aan technieken om haar cliënten te helpen met onder andere stressmanagement, sociale vaardigheden, zelfvertrouwen, timemanagement, doelen stellen en conflicthantering. Daarnaast traint ze als specialist in neurodiversiteit werknemers op dit gebied.

Ze beschikt over meer dan 15 jaar ervaring en heeft gewerkt met cliënten over de hele wereld in verschillende settings – van haar privépraktijk tot preventieve geestelijke gezondheidszorg, in het bedrijfsleven en het onderwijs. Cazzandra behaalde haar master Bedrijfspsychologie in Londen. Ze is trots lid van de British Psychological Society, de Association of Business Psychology en de Association of Coaching.

Ze houdt van sporten, wandelen, ballet, musea bezoeken en het ontdekken van nieuwe plaatsen. Daarnaast is ze veel bezig met het stellen van nieuwe doelen. Dat helpt haar om de balans in haar leven te vinden.

“Everybody is a genius. But if judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid” - Albert Einstein "How can you take charge and take a first step in the direction you want to go today? Start where you are. Use what you have. Do what you can - Arthur Ashe. Ik begeleid je daar graag bij!"