Björn Eberhardt

Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of DEFlag of EN

Björn is lifestyle-expert bij OpenUp en gediplomeerd gezondheidscoach. Hij is gespecialiseerd in een holistische, gezonde manier van leven. Of je nu meer wilt bewegen, gezonder wilt eten, beter wil slapen of beter wil leren omgaan met stress, Björn helpt je om nieuwe gewoontes aan te leren en die makkelijker in je dagelijkse routine op te nemen.

Om je doelen te bereiken en blijvende verandering te maken, gelooft Björn in het herwinnen van de controle over je gezondheid en het vooropstellen van een gezonde levensstijl. 

Het is zijn persoonlijke doel om als gediplomeerd gezondheidscoach mensen zoals jij te helpen om gezondheid in eigen hand te nemen – zodat jij je volledige potentieel tot bloei kunt laten komen.

In het kader ‘Practice what you preach’ beweegt Björn veel: hij doet onder andere aan krachttraining, hardlopen, tennis en wandelen. Daarnaast hecht hij een groot belang aan gezond eten en 8 uur slaap per nacht. Ook mediteert hij regelmatig, om zo de connectie tussen zijn lichaam en geest te versterken.

Björn spreekt Duits en Engels.

"Which simple step can you take today to become a better version of yourself tomorrow? Let's find out together!"