Patricia Hundsdorfer

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Relaties Slaap Mindfulness
Flag of DEFlag of EN

Patricia is psycholoog bij OpenUp. Haar psychologische werkwijze wordt gekenmerkt door empathie en respect, ze benadert haar cliënten op gelijkwaardig niveau en met een open blik. Voor Patricia is de psychologie niet alleen haar beroep, maar ook haar roeping en passie.

Tijdens jullie sessies zal Patricia je helpen met het overwinnen van je dagelijkse problemen, het vergroten van je subjectieve welzijn en het uitbreiden van je persoonlijke hulpbronnen. Voor een succesvol, bevredigend leven waarin jij volledig tot je recht komt!

Patricia’s aanpak wordt gevormd door mindfulness en technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Acceptatie- en Commitment Therapie (ACT). Ze heeft meerdere jaren werkervaring in psychologische begeleiding, waarbij ze een brede waaier van cliënten heeft geholpen hun problemen te overwinnen en om te gaan met dagelijkse uitdagingen. Conflictbeheersing en emotieregulatie, evenals ontspanning en mindfulness vormen de pijlers waarop haar werkwijze berust. Daarnaast werkt Patricia als zelfstandig therapeut en geeft ze trainingen en workshops. Dankzij haar eerdere werkzaamheden in de organisatiepsychologie en projectmanagement, voor grote klanten als Audi en Vorwerk, is ze ook in staat om vraagstukken vanuit de organisatiepsychologie te belichten en op te lossen.

Om voor haar eigen mentaal welzijn te zorgen, brengt Patricia zoveel mogelijk tijd door in de natuur, gaat ze skiën of maakt ze gewoon een wandeling. Ze doet aan yoga en meditatie om tot rust te komen en in balans te blijven.

Patricia behaalde haar bachelor in Klinische Psychologie en haar master in Klinische en Organisatiepsychologie aan de Katholische Universität Eichstätt-Ingolstadt in Duitsland. Dankzij haar aanvullende scholing in Positieve Psychologie is ze in staat om de nieuwste inzichten en onderzoeken uit dit vakgebied te combineren met praktische voorbeelden, oefeningen en tips voor jouw dagelijks leven!

Patricia spreekt zowel Duits als Engels.

psychologist-patricia-hundsdorfer-openup
"Ieder mens moet de kans krijgen om zijn of haar volledige potentieel te realiseren en de beste versie van zichzelf te worden! Ik wil je graag ondersteunen op dat pad."