Nadine Batson

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of DEFlag of EN

Nadine is lifestyle-expert bij OpenUp. Ze geeft advies en begeleiding om je algehele welzijn en levensstijl te verbeteren.

Ze wil mensen graag inspireren en in staat stellen om positieve veranderingen door te voeren in hun leven, met praktisch advies dat is afgestemd op jouw unieke behoeften. Nadines beschikt over een brede kennis, waardoor ze je op allerlei gebieden van je leven kan adviseren – van een gezonde levensstijl tot het verbeteren van je relaties, een betere werk-privébalans of het vinden van een doel in je leven.

Tijdens haar bachelor Sociaal Werk leerde Nadine alles over werken met mensen in verschillende gemeenschappen en culturen, en deed ze vrijwilligerswerk bij Amnesty International.

Haar passie voor werken met mensen heeft ze verder ontwikkeld toen ze de afgelopen 10 jaar de wereld over reisde. Tijdens haar reizen bestudeerde ze mindfulness en kwam ze erachter hoe ze meer gelijkheid op de wereld kon brengen. Nadine leidt naast werk bij OpenUp yogadocenten op, en vindt het heerlijk om in haar vrije tijd aan meditatie en mindfulness te doen.

Nadine spreekt Duits en Engels.

"What do you need to feel empowered today ?"