Holly Paglia

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of EN

Holly is psycholoog bij OpenUp. Met een achtergrond in gezondheids- en medische psychologie houdt Holly graag rekening met het verband tussen mentale en lichamelijke gezondheid en welzijn. Ze gelooft ook in toegankelijke en cliëntgerichte mentale gezondheidszorg – wat voor haar betekent vertrouwen opbouwen en mensen in staat stellen gebruik te maken van de hulpmiddelen en sterke punten die ze al hebben, het creëren van op maat gemaakte, gerichte en realistische stappen die je helpen je doelen te bereiken, en het aannemen van een collaboratieve omgeving die de nadruk legt op de mogelijkheid van verandering en groei.

Van onderwijsinstellingen tot poliklinieken, van crisislijnen tot ziekenhuizen en particuliere zorg, Holly heeft ervaring in een grote verscheidenheid aan settings. Ze heeft cliënten begeleid bij gedragsproblemen, angst en depressie, stress en burn-out, relatieproblemen en prestatiedoelen.

Deze ervaringen hebben Holly geholpen om haar therapeutische vaardigheden uit te breiden en een gemengde benadering van psychologie te ontwikkelen die haar in staat stelt om haar behandelstijl aan te passen aan jouw behoeften. In haar sessies maakt Holly gebruik van ACT, CGT, DBT, motiverende gespreksvoering en oplossingsgerichte therapie.

Wat de meest positieve invloed heeft gehad op Holly’s mentale gezondheid en welzijn is het verkennen van de buitenlucht in haar huis in Canada en nu haar huis in Nederland, het stellen van kleine, beheersbare doelen, contact houden met vrienden, familie en haar gemeenschap, en tijd vrijmaken om te lezen.