Niels den Daas

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Niels is psycholoog bij OpenUp. Niels biedt een luisterend oor en creëert helderheid over je uitdagingen en kansen. Samen met jou kijkt hij naar je huidige situatie. Indien nodig biedt hij de tools die je nodig hebt om in het dagelijks leven mee aan de slag te gaan.

Niels gebruikt zijn unieke combinatie van ervaringen en kennis om je in bijna elke soort situatie verder te helpen. Hij houdt ervan om snel te verdiepen en naar de kern te gaan, maar biedt een luisterend oor wanneer dat nodig is.

Zelf start hij iedere ochtend met een meditatie, oefening voor zelfliefde en beweging. Verder zorgt hij voor voldoende tijd in de week om de dingen te doen waar hij energie van krijgt.

Niels heeft beide Neuroscience & Klinische Neuropsychology gestudeerd en is een gecertificeerd ademhalingscoach. Zijn ervaringen als neuropsycholoog, ondernemer, leider en medewerker helpen hem situaties van alle kanten te kunnen bekijken. Niels spreekt zowel Nederlands als Engels.

Niels den Daas
"Hoe meer bewust ik word van mijn eigen imperfecties, hoe meer compassie ik voel voor mijzelf en anderen. Ik stop met oordelen en focus op het verbeteren van de dingen die ik in de hand heb."