Myrthe Glasbergen

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Relaties Slaap Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Myrthe Glasbergen is online psycholoog bij OpenUp. Als arbeids- gezondheidspsycholoog hanteert zij een holistische benadering. Ze gelooft dat aan de basis van onze uitdagingen in het leven vaak onderdrukte en onuitgesproken emoties, behoeften en/of verlangens liggen. Werken aan het erkennen van deze onderliggende factoren helpt je jouw uitdagingen bij de kern aan te pakken en de veranderingen te creëren waar je naar verlangt.

Myrthe is een ruimdenkende, enthousiaste en nieuwsgierige psycholoog. In haar sessies creëert ze een veilige en open ruimte waar alles van jou welkom is.

Myrthe heeft ruim 6 jaar ervaring als psycholoog en coach. Ze gebruikt methoden als ACT, CGT, meditatie en emotie regulatie om je te helpen de antwoorden te vinden die je zoekt, beter te slapen, angst en/of stress te verminderen, je emoties te reguleren en geïnspireerde actie te ondernemen.

Myrthe zorgt zelf voor een goede mentale gezondheid door te dansen, zwemmen in de zee, lezen, zingen, reizen en lange wandelingen te maken. Ze heeft een zeer gezond dieet (vegetarisch, veel fruit, geen alcohol, geen koffie, geen zwarte thee, geen frisdrank) en beoefent een meditatieve en reflectieve levensstijl.

Myrthe behaalde in 2015 haar master Arbeidsgezondheidspsychologie aan de Leidse Universiteit. Naast haar werk als online psycholoog bij OpenUp, is ze ook een intuïtieve zangeres en maker. Ze heeft haar eigen tools voor mentaal welzijn gecreëerd met muziek, spoken word, sound healing en zang. Ze deelt deze tools via haar eigen online platform en webshop.

Myrthe spreekt Nederlands en Engels.

psychologist-myrthe-glasbergen-openup
"The only way onwards, is inwards!"