Betty Liao

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of EN

Betty is psycholoog bij OpenUp en woont in de Verenigde Staten. Het is haar doel om je te helpen je innerlijke krachten te ontdekken en een leven te leiden dat gevierd mag worden. Ze gelooft dat de beste resultaten voortkomen uit een coöperatieve relatie en wil graag een gastvrije en ondersteunende omgeving creëren – zodat jij een actieve rol speelt in je eigen succes.  

Op een bepaald moment in ons leven hebben we allemaal ondersteuning nodig. Betty is een resultaatgerichte psycholoog en streeft ernaar om jou de best mogelijke resultaten te begeleiden. Daarvoor blijft ze up-to-date van het laatste onderzoek, vaardigheden en interventies in de psychologie. Ze heeft ervaring met Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en andere op mindfulness-gerichte benaderingen zoals ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en DGT (Dialectische gedragstherapie)

Om voor haar eigen mentale welzijn te zorgen, probeert Betty aanwezig te zijn in haar andere rollen in het leven: moeder van twee jonge kinderen, huisvrouw, behulpzame buurvrouw en een voorvechter van gezondheid en sociale gelijkheid. Daarnaast houdt ze van zoveel koffie drinken als nodig is en zo lang op de trampoline springen als ze maar wil. 

“Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en wil je feliciteren met het nemen van een stap in de richting van het bereiken van je levensdoelen.”

Betty spreekt Engels.

"Clear eyes, full heart, can't lose" - Living a vital and meaningful life is not about winning. If you are ready to show up just as you are; I, too, will bring my authentic self, and together we can make it count and do what truly matters.