Pedro Heredia

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of FRFlag of ESFlag of EN

Pedro is psycholoog bij OpenUp. Daarvoor werkte hij als sociale en organisatiepsycholoog voor grote multinationals in het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, de Arabische Emiraten, Malta en Spanje. Als expat en corporate werknemer heeft Pedro zelf de uitdagingen ervaren waarmee expats over de hele wereld dagelijks worden geconfronteerd. Na meer dan 15 jaar bedrijven te hebben geholpen hun inkomsten te maximaliseren en processen te optimaliseren, verhuisde hij 10 jaar geleden terug naar zijn geboortestad in Zuid-Spanje en opende hij zijn privépraktijk als gezondheids- en neuropsycholoog.

Pedro zorgt ervoor dat je je vanaf de eerste sessie op je gemak en welkom voelt. Hij heeft een vriendelijke aanpak en luistert actief om zeker te zijn dat hij jouw uitdagingen begrijpt, zodat hij je het best mogelijke advies kan geven.

Pedro bezit een bachelor Klinische Psychologie en meerdere masters in Sociale en Organisatiepsychologie, Algemene Gezondheidspsychologie en Neuropsychologie. Hij heeft ervaring met psychologische therapie aan kinderen, jongeren en volwassenen op basis van wetenschappelijk bewijs. De therapieën waarmee hij het meest vertrouwd is, zijn Cognitieve Gedragstherapie en Acceptatie en Commitment Therapie. Hij is ook ervaren in strategieën voor emotiebeheersing, gedragsactivering, mindfulness, cognitieve herstructurering en EMDR.

Pedro spreekt Spaans, Engels en Frans.

psychologist-pedro-heredia-openup
"Gevoelens zijn als golven, we kunnen ze niet tegenhouden maar we kunnen wel kiezen op welke we surfen."