Rhoda Gieske

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap
Flag of DEFlag of EN

Rhoda is psycholoog bij OpenUp. Ze vindt transparantie en oog in oog staan met haar cliënt erg belangrijk. Ze is ervan overtuigd dat het haar taak is om jou inzicht te geven in de sterke punten die je al bezit, en die samen te versterken. Daarvoor richt ze zich op het verkennen van je bestaande hulpbronnen en op een oplossingsgericht proces. Dit helpt je om je krachten in het dagelijks leven toe te passen en zo de uitdagingen te overwinnen.

Rhoda begeleidt je met empathie, humor en nieuwsgierigheid terwijl ze je probleem zelf ook serieus neemt.

Ze werkt als systeempsycholoog in Keulen en behandelt al 6 jaar cliënten. Naast haar werk als psycholoog voor OpenUp ziet ze cliënten ook in haar privépraktijk. Ze volgde een bachelor en master Psychologie in Maastricht en verhuisde daarna naar Keulen. Daar werkte ze in verschillende klinische settings en volgde ze haar postdoctorale opleiding tot psychotherapeut.

Om voor haar eigen mentale welzijn te zorgen, combineert Rhoda haar werk met sociale activiteiten en tijd voor haar vrienden en geliefden. Daarnaast neemt ze genoeg tijd voor zichzelf door aan yoga te doen, in haar eentje koffie te gaan drinken of een wandeling te maken en naar een podcast te luisteren.

Rhoda spreekt Duits en Engels.

psychologist-rhonda-gieske-openup
"Elke situatie vraagt andere kanten van ons en het inzicht dat jij zelf aan het roer staat. Ik ontdek graag samen met jou wat jij nodig hebt in verschillende situaties!"