Rose-Anne de Windt

Zelfvertrouwen Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Rose-Anne is online psycholoog bij OpenUp. Ze heeft een open, niet-veroordelende kijk. Wanneer jullie samenwerken, bekrachtigt ze je graag om expert te zijn in wat voor jou werkt in je eigen leven. Tijdens jullie gesprekken streeft ze ernaar om regelmatig na te gaan wat bij jou past.

Rose-Anne groeide op in Nederland en Aruba en haalde haar master Ontwikkelingspsychologie aan Universiteit Utrecht. Ze werkte drie jaar als psycholoog voor de overheid van Aruba en heeft twee jaar ervaring in het geven van psychologische begeleiding en levens-, gezondheids- en welzijns coaching aan werknemers van meerdere bedrijven.
Haar aanpak wordt gevormd door mindfulness, oplossingsgerichte therapie, positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie en haar ervaring als yogadocent.

Om voor haar eigen mentale welzijn te zorgen, mediteert ze ’s ochtends meteen als ze opstaat. Daarnaast doet ze yoga, houdt ze van reizen en nieuwe plekken ontdekken door te gaan hardlopen, wandelen, de taal te leren en te surfen.

Rose-Anne spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Papiaments.

psychologist-rose-anne-de-windt-openup
"Alles wat je nodig hebt zit al in je. Graag help ik je om weer in contact te komen met je persoonlijke kracht."