Lana Kalawoun

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Relaties Slaap
Flag of FRFlag of EN

Lana is psycholoog bij OpenUp, en woont in Libanon. Lana is gespecialiseerd in Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en stemt haar aanpak af op de unieke behoeften van elk individu. Ze begeleidt mensen naar positieve en holistische transformaties die aansluiten bij ieders reis. Haar aanpassingsvermogen en vindingrijkheid zijn aangescherpt door het navigeren door de uitdagingen in haar land. Hierdoor weet ze dat er ook in tijden van tegenspoed altijd een lichtpuntje is. 

Lana is afgestudeerd met een master in klinische psychologie aan de Saint Joseph University in Beiroet. Momenteel volgt ze een opleiding systeemtherapie. Als ze niet bezig is met een sessie, geniet Lana van het lezen van een goed boek, de aanwezigheid van haar dierbaren en de kleine dingen in het leven.  

Lana spreekt vloeiend Arabisch, Frans en Engels. Ze is bedreven in het communiceren over verschillende culturele en talen.

"Taking the first step towards your desired path can be empowering and transformative. Let's embark on this journey together!"