Eva Witteveen

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Eva is psycholoog bij OpenUp. Voel je vrij om gewoon jezelf te zijn, met alles wat er op dit moment speelt in je leven. Eva brengt in jullie sessies empathie en compassie mee, luistert en stelt verhelderende en verdiepende vragen. Daarnaast nodigt ze je uit om te verbinden met je emotionele ervaringen en lichamelijke sensaties.

Samen kunnen we bepalen wat je nodig hebt en welke aanpak je hierbij kan helpen. Of het nu gaat om praktische tools, het eren van je emoties, het veranderen van niet-helpende gedachtepatronen of het oplossen van een conflict in je leven.

Eva heeft een master Klinische Psychologie van de VU in Amsterdam. Daarna is ze gaan werken in het veld van de medische psychologie en chronische pijn, waarbij ze zich richtte op de connectie tussen lichaam en geest. Dat perspectief heeft ze meegenomen naar haar werk in de basis-GGZ, waar ze de afgelopen vier jaar mensen heeft geholpen met klachten zoals stress, angst, depressie, trauma, laag zelfbeeld en burn-out.

Ze is getraind in Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Emotion Focused Therapy (EFT), Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en EMDR, wat ze vaak aanvult met lichaamsgerichte oefeningen, mindfulness en ademhalings- en ontspanningstechnieken.

Om voor haar eigen mentale welzijn te zorgen, brengt Eva tijd door in de natuur, met lekker eten, creativiteit, verbinding met zichzelf en verbinding met de mensen die haar dierbaar zijn. En dankzij haar nomadische levensstijl ervaart ze veel avontuur en verwondering in haar leven.

Eva spreekt zowel Nederlands als Engels.

psychologist-eva-witteveen-openup
“Fijn dat je contact zoekt, en je realiseert dat je niet alles alleen hoeft op te lossen. Ik begeleid je graag in onze sessies en help je uit te zoeken wat je kan helpen om verder te komen in de door jou gewenste richting.”