Ffion Jones

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Leefstijl Slaap
Flag of EN

Ffion is online psycholoog bij OpenUp en biedt sessies aan in het Engels. Ze werkt met mensen die het gevoel hebben vast te lopen en helpt hen zich weer gemotiveerd en bekwaam te voelen om hun doelen te bereiken. Ffion helpt je te begrijpen wat je probleem in stand houdt, hoe je verandering kunt bewerkstelligen en helpt je uiteindelijk om deze uitdagingen zelfstandig aan te gaan. In haar praktijk maakt ze gebruik van bewezen methodes zoals Cognitieve Gedragstherapie (CGT). Daarnaast zal ze jou altijd centraal stellen in alle sessies en stellen jullie samen doelen die voor jou belangrijk zijn.

Ffion werkt al 7 jaar in de welzijnssector en heeft in verschillende instellingen gewerkt, zoals de Britse nationale gezondheidsdienst, liefdadigheidsinstellingen, universiteiten en privéklinieken. In de loop der jaren heeft ze veel ervaring opgedaan met uiteenlopende problematiek op het gebied van mentaal welzijn, en ze volgt nieuwe onderzoeken om haar professionele ontwikkeling bij te houden.

Om voor haar eigen mentale welzijn te zorgen, houdt Ffion ervan om buiten te zijn en actief te blijven. Ze gaat een paar keer per week naar de sportschool of doet aan spinning om haar hoofd leeg te maken. Ze brengt ook graag tijd door met haar dierbaren, of ze nu naar haar familie in het Verenigd Koninkrijk gaat of met vrienden gaat brunchen.

psychologist-ffion-jones-openup
"Als je het gevoel hebt dat je vastloopt of overweldigd raakt, ben je op de juiste plek om met een professional te praten die je kan helpen om je doelen te bereiken. Laten we aan de slag gaan! "