Suvi Lartamo

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap
Flag of FNFlag of EN

Suvi is psycholoog bij OpenUp. Ze biedt een begripvolle, onbevooroordeelde plek om je zorgen, uitdagingen en gedachten te delen. Samen onderzoeken jullie jouw vraagstukken om er zicht op te krijgen en tot de kern te komen.

Suvi helpt je om je opvattingen, emoties en angsten te herkennen, begrijpen en accepteren – een belangrijke stap om een holistische kijk op je huidige levenssituatie te krijgen. Haar doel is je aan te moedigen en je te begeleiden op jouw pad naar mentaal welzijn, zelfvertrouwen en innerlijke kracht.

Ze hanteert een holistische aanpak en gebruikt integrale technieken die zijn gebaseerd op Cognitieve Gedragstherapie (CGT), oplossingsgerichte begeleiding en Acceptatie en Commitment Therapie (ACT).

Suvi zorgt voor haar eigen mentaal welzijn door tijd door te brengen met vrienden en familie, te sporten en goed te eten en te slapen. Ook ontspant ze door met haar hond te wandelen en naar goede muziek te luisteren.

Suvi woonde 6 jaar in Engeland en studeerde psychologie aan de University of Sussex in Brighton en de University of Kent in Canterbury. Ze vervolgde haar studie in Finland, aan de University of Jyväskylän (Jyväskylän Yliopisto), waarna ze aan het werk ging als psycholoog in Finland. Suvi heeft inmiddels 20 jaar ervaring in het behandelen van tieners en jongvolwassenen met zeer uiteenlopende vraagstukken en uitdagingen.

Suvi spreekt Fins en Engels.

psychologist-suvi-lartamo-openup
“Geen enkel probleem is te klein of te groot – samen komen we eruit!”