Martina Visscher

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of NL

Martina is psycholoog bij OpenUp. Martina is betrokken, open en praktisch en vindt het belangrijk dat jij je gehoord en gezien voelt. Samen gaan jullie op zoek naar wat er momenteel speelt in je leven, waar je naartoe wilt en wat een eerste stap richting verandering kan zijn.

In de gesprekken stelt Martina het vergroten van je bewustzijn centraal, waardoor verandering mogelijk wordt. Dit doet zij door het bieden van een luisterend oor, het stellen van vragen en het herkennen van patronen in je denken, doen en laten. Martina helpt je om anders tegen situaties aan te kijken en de invloed van pijnlijke gedachten en gevoelens te verminderen.

Om voor haar mentale gezondheid te zorgen spreekt Martina veel af met haar vrienden en familie. Ook houdt zij van lezen, podcasts luisteren en films kijken. Zij maakt haar hoofd leeg door te bewegen in de natuur en gaat graag naar de sportschool.

Martina behaalde haar master Klinische Psychologie aan de Universiteit Utrecht en werkte daarna binnen de Basis GGZ. Ze volgde daarnaast een opleiding CGT en ACT. Martina spreekt Nederlands.

martina-visscher-psychologist-openup
"Welke eerste stap kun je vandaag zetten waar je toekomstige zelf je dankbaar voor zal zijn? Ik help je graag om dit te ontdekken."