Ana Revuelto Calleja

Stress en piekeren Zingeving Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of FRFlag of ESFlag of EN

Ana is een Spaanse psycholoog die momenteel in Londen woont en zes jaar in Barcelona heeft gestudeerd. Tijdens haar studie liep ze verschillende stages in Spanje (o.a. in ziekenhuizen en lokale zorginstellingen voor jongeren en volwassenen). Ze reisde de wereld rond en kreeg een internationale stageplek aangeboden in Palo Alto, Californië. Daar werd ze in het Brief Therapy Center getraind in korte oplossingsgerichte therapie.

In 2020 verhuisde Ana tijdens de pandemie naar Londen en ging ze de uitdaging aan om in een beveiligde instelling voor de National Health Service (NHS) te werken. De ervaring die ze de afgelopen acht jaar heeft opgedaan, heeft haar manier van werken als psycholoog gevormd. Ze gelooft dat preventie van cruciaal belang is voor mentaal welzijn op de lange termijn en dat het belangrijk is om eenvoudig en vroegtijdig hulp te kunnen krijgen.

Elke dag ervaart ze met haar cliënten opnieuw de kracht van mindfulness, Acceptatie en Commitment Therapie (ACT) en het stellen van SMART-doelen. Ook is Ana vertrouwd met het toepassen van Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Compassiegerichte Therapie en Systeemtherapie. Ana is een toegankelijke, veerkrachtige, meevoelende en doelgerichte psycholoog die zich samen met collega’s en cliënten inzet voor een gezonde leefstijl en mentaal welzijn.

Ana heeft een passie voor dansen, zingen, lezen en gaat graag hardlopen voordat zij aan haar werkdag begint. Daarnaast bereidt ze zich voor op een triatlon en doet ze vrijwilligerswerk als content creator voor het platform Sidekick. Hiermee helpt ze anderen het maximale uit zichzelf te halen. In haar vrije tijd reist ze graag om vrienden te bezoeken en nieuwe culturen te ontdekken.

Ana spreekt Engels, Spaans en Frans.

psychologist-ana-revuelto-calleja-openup
“Hoe kan je vandaag de eerste betekenisvolle stap zetten op het pad dat jij wilt volgen? Ik begeleid je daar graag bij!”