Vincent Tenzer

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Vincent is psycholoog bij OpenUp. Zijn empathische, open-minded en niet-oordelende aanpak creëert een veilige en positieve omgeving om openlijk je verhaal te delen. Met zijn aandachtige en nieuwsgierige luistervaardigheden moedigt hij je aan om je persoonlijke waarden te verkennen, een groter zelfbewustzijn te stimuleren en deze inzichten te vertalen naar praktische hulpmiddelen voor persoonlijke ontwikkeling. Vincent is ervan overtuigd dat uitdagingen kansen bieden voor transformatie, waardoor mensen grenzen kunnen stellen, beperkende overtuigingen kunnen overwinnen, toegewijde actie kunnen ondernemen en uiteindelijk kunnen gedijen.

Het belangrijkste doel van Vincent is om je te helpen je sterke punten te ontdekken, je bronnen aan te boren en toegang te krijgen tot je innerlijke wijsheid. Tijdens de sessies begeleidt hij je om je gedachten, emoties, gedragingen en obstakels diepgaand te begrijpen, om je uiteindelijk te inspireren tot een reis van zelfontdekking. Hij put uit zijn eigen meditatie- en mindfulnesspraktijken en moedigt anderen aan om compassie, dankbaarheid, eerlijkheid en speelsheid te omarmen en te cultiveren op hun pad van leren en zelfontwikkeling.

Vincent behaalde zijn bachelor en master in klinische psychologie aan de Open Universiteit van Amsterdam. Hij is professioneel getraind in verschillende therapeutische benaderingen, waaronder CGT (Cognitieve Gedragstherapie), ACT (Acceptance & Commitment Therapy), EFT (Emotionally Focused Therapy), mindfulness, meditatie (Vipassana) en Praktische Filosofie.

Om voor zijn eigen geestelijke gezondheid te zorgen, leidt Vincent een gezonde en actieve levensstijl, koestert hij sterke sociale banden en brengt hij voldoende tijd door in de natuur. Hij vindt plezier in het bespelen van muziekinstrumenten, regelmatig sporten, reizen en tijd doorbrengen met zijn dierbaren.

Vincent spreekt zowel Nederlands als Engels.

psychologist_vincent_tenzer_openup
"Laten we verbinding maken!"