Berbel Emmens

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties
Flag of ENFlag of NL

Berbel is psycholoog bij OpenUp. In haar gesprekken staan veiligheid, rust en vertrouwen centraal. Samen met jou verkent zij wat er op dit moment speelt in je leven en waar je naartoe wilt. Ze biedt je een luisterend oor zonder te oordelen en weet te confronteren waar nodig.

Berbel houd je een compassievolle spiegel voor. Welke overtuigingen gaan er schuil achter jouw gevoelens en gedrag? Welke patronen dienen jou niet (meer) en hoe zet je een eerste stap naar verandering? Ze maakt hierbij gebruik van methodes zoals ACT, CBT, systemisch werk, mindfulness en Voice Dialogue.

Naast psycholoog bij OpenUp heeft Berbel haar eigen praktijk in counseling, traumacoaching- en therapie en is ze onderdeel van een landelijk opererend traumaopvang en nazorg team. Daarnaast doet ze PTSS gerelateerd onderzoek, o.a. naar PTSS klachten omtrent zwangerschap en bevalling.

Voor haar eigen mentale gezondheid start ze de dag graag met sporten of eindigt ze deze met een lekkere wandeling met haar honden in de natuur.

Berbel spreekt zowel Nederlands als Engels.

psychologist_berbel_emmens_openup
"Alles wat je graag zou willen veranderen, waar je van af zou willen of wat je juist zou willen versterken, begint met nieuwsgierigheid, moed en zelfcompassie. Met veel plezier begeleid ik je in dit proces!"