Sabrina Häusler

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Relaties Leefstijl Mindfulness
Flag of DEFlag of EN

Sabrina isonline psycholoog bij OpenUp. Ze is empathisch, open-minded en heeft aandacht voor jouw behoeften. Ze gaat doelgericht en oplossingsgericht te werk. Tijdens een sessie zorgt ze ervoor dat je op jezelf kunt reflecteren en nieuwe perspectieven kweekt. Ze creëert een veilige en warme omgeving waarin jij je kunt openstellen enpraten over wat echt belangrijk voor je is.

Sabrina werkt al meer dan negen jaar in People Development. Ze geeft nu drie jaar verschillende workshops over o.a. stress, veerkracht en leiderschap – voor zowel managers als medewerkers. Daarnaast heeft ze teams begeleid bij veranderingen en conflictbemiddeling. 

Sabrina gebruikt technieken uit de systeemtherapie, mindfulness en volgt de communicatie-aanpak van Schulz von Thun.

Om voor haar eigen mentale gezondheid te zorgen, doet Sabrina aan yoga, beachvolleybal en fietst ze. Sinds ze twee kinderen heeft, is de balans tussen werk en gezin een belangrijk thema voor haar. Voor een gezonde balans zijn vooral de natuur, culturele activiteiten en betekenisvolle relaties belangrijk voor haar.

Sabrina behaalde haar master Psychologie in 2012 aan de Vrije Universiteit van Berlijn in Duitsland (ze studeerde ook in Hamburg en Barcelona). In 2013 heeft ze zich gekwalificeerd als ontspanningscoach en sinds 2019 is ze erkend systemisch counselor (DGSF).

psychologist_sabrina_hausler_openup
"How can you feel better, lighter or more grounded in your daily life? I`ll be happy to support you in finding the right solution for you!"