Maressa Bispo

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Relaties Leefstijl Mindfulness
Flag of PTFlag of EN

Maressa is psycholoog bij OpenUp. Maressa is gespecialiseerd in het vinden van een doel in je carrière of leven in het algemeen. Met wetenschappelijk bewezen technieken, zoals ACT en mindfulness probeert Maressa je dichter bij jouw innerlijke zelf te brengen.

Ze helpt je om de impact van gedachten en gevoelens die je in de tegenovergestelde richting drijven, te verminderen. Maressa streeft in het consult naar het creëren van een veilige en bemoedigende omgeving waarin jullie samen op één lijn zitten qua doelstellingen.

Om goed voor haar eigen mentale gezondheid te zorgen, spreekt Maressa wekelijks met een psycholoog en sport ze dagelijks (yoga en fietsen). Daarnaast kookt ze graag Aziatisch en vindt ze het belangrijk om goed in contact blijven met vrienden en familie.

Maressa is opgegroeid Brazilië en heeft haar studie Psychologie aan de Federale Universiteit van Maranhão (Brazilië) afgerond. Daarnaast heeft ze een Master in Gedragswetenschappen aan de Universiteit van Brasília gevolgd. Maressa spreekt Portugees en Engels.

maressa-bispo-psychologist-openup
"What if you move your life in directions that are meaningful to you? What if you build habits to live in accordance with your values?"