Sevinç Ayşe Kaya

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Relaties Leefstijl
Flag of TRFlag of NL

Sevinç is psycholoog bij OpenUp. In de consulten staan jouw behoeften centraal. Sevinç vindt het belangrijk dat je je gehoord en begrepen voelt. Om dit te bereiken vindt ze het tijdens gesprekken essentieel om een veilige en comfortabele ruimte te creëren, zodat je openlijk kunt vertellen over wat er in je opkomt.

Elk persoon is uniek, dus de behoefte ook. Samen ontdekken jullie wat de aanpak is die bij jou past. In de gesprekken maakt ze voornamelijk gebruik van cognitieve gedragstherapie (CGT), maar ze staat er altijd voor open om andere opties te verkennen.

Sevinç tekent in haar vrije tijd portretten. Door zich te concentreren op haar tekeningen, vertragen haar gedachten. Met een gerustgestelde geest wordt ze beter in staat om met uitdagingen om te gaan.

Sevinç is opgegroeid in Nederland en Turkije. Ze behaalde haar master Klinische Ontwikkelingspsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Sevinç spreekt zowel Nederlands als Turks.

Sevinç Ayşe Kaya
“We kunnen niet al onze uitdagingen alleen aan. Dat is helemaal oké, we hebben elkaar nodig. Samen kijken we zonder oordeel naar jouw uitdagingen."