Mora Neustadt

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Mindfulness
Flag of ESFlag of EN

Mora is psycholoog bij OpenUp. Haar voornaamste doel is het creëren van een veilige plek waar jullie samen kunnen onderzoeken waar je ‘vastzit’ en waar je op een nieuwe manier naar uitdagingen leert kijken, zodat je naar jouw doelen toe kunt werken. Haar warme en begripvolle karakter draagt bij aan een comfortabele en geruststellende sfeer.

Mora groeide op in een internationale omgeving en waardeert de dingen die ons eigen maken–van onze unieke ervaringen, talen, en relaties tot de manier waarop we een omhelzing, lach of traan ervaren. In haar sessie stelt ze jullie band altijd voorop.

Mora deed een Master Klinische Psychologie en specialiseerde in Forensische en Juridische Psychologie. Door de jaren heen werkte Mora met meer dan 200 cliënten. Ze maakte daarbij gebruik van verschillende benaderingen, waaronder Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Schematherapie, Mindfulness en Positieve Psychologie. Door haar ervaring als psycholoog weet ze dat er geen “one-size-fits-all”-aanpak is. Daarom past ze haar technieken en therapeutische benaderingen aan elk individu aan.

Mora is graag creatief en houdt van schrijven en schilderen. Ze danst ook al jaren–iets wat haar heeft geholpen om de rol van het lichaam in het verwerken van emoties te begrijpen. Net als tijdens een dans, zijn we altijd in beweging, altijd in verandering. Wanneer we ons gesteund en begrepen voelen, zullen we in de juiste richting bewegen–en dat is waar Mora je bij helpt.

Mora spreekt Spaans en Engels.

psychologist-mora-neustadt-openup
"Samen ontdekken we wat je “vasthoudt” en bewegen we in de richting die jij op wilt.”