Paulina Horeni

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Mindfulness
Flag of DEFlag of EN

Paulina is psycholoog bij OpenUp. Ze biedt een rustige en veilige plek die het makkelijk maakt om je open te stellen. Ze helpt je inzicht te krijgen in je patronen en waarom je soms het gevoel hebt ‘vast te zitten’. Op basis van jouw behoeften, achtergrond en sterke punten stelt ze een behandelplan op en ondersteunt ze je tijdens jouw traject. Dit doet ze door je te helpen je eigen antwoorden en inzichten te vinden en door je nieuwe vaardigheden en kennis bij te brengen die je in het dagelijks leven kunt toepassen.

Paulina hanteert een holistische werkwijze. Ze gebruikt methoden zoals Acceptatie- en Commitment Therapie (ACT), Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Schematherapie en mindfulness. Samen met jou kiest ze de methode die het beste op jouw behoeften aansluit. Zo kun je de doelen die aan het begin van de behandeling worden bepaald op effectieve wijze bereiken.
Om voor haar eigen mentaal welzijn te zorgen, zorgt Paulina voor een goede nachtrust, gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. Ook plant ze elke ochtend haar dag om een gevoel van structuur te creëren en zich niet overweldigd te voelen. Daarnaast zorgt ze voor een goede balans tussen haar werk en privéleven en laat ze voldoende tijd vrij om door te brengen met familie en vrienden. Ze trekt er in het weekend graag op uit in de natuur.

Paulina studeerde aan de Sigmund Freud University in Berlijn en heeft drie jaar werkervaring als psycholoog.

Paulina spreekt zowel Engels als Duits.

psychologist-paulina-horeni-openup
“Hoe kan ik jou vandaag helpen om de eerste kleine stap in de goede richting te zetten?”