Lizzy McCormick

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of ENFlag of NL

Lizzy is psycholoog bij OpenUp. Het creëren van een veilige sfeer vormt de basis van haar gesprekken. Lizzy’s benadering is warm en positief, met oprechte interesse en een onbevooroordeelde houding. Hierdoor ontstaat een gevoel van verbondenheid, waardoor je je echt gehoord en gezien voelt.

Lizzy hanteert een oplossingsgerichte aanpak. Samen onderzoek je jouw problemen en hoe je momenteel omgaat met de situatie. Om deze patronen uit te dagen en verandering teweeg te brengen, maakt ze gebruik van psychologische modellen en technieken vanuit verschillende perspectieven, zoals Cognitieve Gedragstherapie (CBT) en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Lizzy heeft ruim 3 jaar ervaring in het begeleiden van anderen bij vraagstukken rondom stress, problemen in interpersoonlijke relaties, het vergroten van zelfbewustzijn, hulp bij het vinden van doelen, het omgaan met werkdruk en het streven naar een gezonde levensstijl.

Om voor haar mentale gezondheid te zorgen, integreert Lizzy structuur en rituelen in haar leven, waaronder yoga, meditatie en sport. Ook zorgt ze ervoor dat ze regelmatig echt Ze zorgt er ook voor dat ze zo nu en dan een goede lach deelt met de mensen van wie ze houdt.

Lizzy is afgestudeerd met een bachelorsdiploma in Psychologie en een masterdiploma in Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Leiden.

Lizzy spreekt zowel Nederlands als Engels.

psychologist-lizzy-mccormick-openup
"Where attention goes, energy flows. Let's focus on what is possible today! "