Viktoriia Prykhodko

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of RUFlag of UAFlag of EN

Viktoriia is psycholoog bij OpenUp. Ze is empathisch, actief en ruimdenkend en streeft ernaar jouw natuurlijke groei te vergemakkelijken en veerkracht op te bouwen in een veilige omgeving zonder oordelen.

Haar doel is om je te helpen jouw zelfbewustzijn te vinden en te vertrouwen op je innerlijke kracht en kennis. In jullie sessies begeleidt Viktoriia je naar een dieper begrip van je emoties, gedachten, gedrag en blokkades op weg naar een overvloedig leven.

Voor haar eigen mentale welzijn houdt Viktoriia van eropuit gaan in de natuur, dansen, mediteren en het lezen van spirituele literatuur.

Viktoriia volgde haar eerste master Management & Administratie en haar tweede master Klinische Psychologie aan het Instituut voor Moderne Psychologie en Psychotherapie in Kiev, Oekraïne. Ze heeft ook diploma’s in Coaching, Low-Intensity CGT, en Transactionele Analyse.

Viktoriia spreekt Engels, Russisch en haar moedertaal Oekraïens.

psychologist-viktoriia-prykhodko-openup
"Geluk is niet alleen een plaats, maar ook een proces. Het is een voortdurend proces met nieuwe uitdagingen, en je kunt de juiste houding en activiteiten vinden om gelukkig te blijven."