Kim Schlüter

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Connectie en openheid zijn kernwaarden voor Kim; deze staan centraal in haar werk als psycholoog bij OpenUp. Kim biedt een luisterend oor en oordeelt niet. Ook is ze niet bang om een spiegel voor te houden wanneer dit het proces bevordert.

Voor haar eigen gezondheid zijn yoga en meditatie, muziek en het onderhouden van hechte vriendschappen belangrijk. Kim heeft geleerd dat ze op haar best is met een combinatie tussen rust en nieuwe avonturen waarbij ze de hele avond kan dansen en nieuwe mensen leert kennen.

Kim heeft haar MSc Arbeids- en Organisatiepsychologie gehaald aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft zij als consultant gewerkt bij een internationaal executive search-bureau, waarbij zij zich heeft ontwikkeld tot sparring partner op bestuursniveau in het bedrijfsleven. Verder heeft Kim ervaring opgedaan met interculturele psychologie door contact met mensen op de vlucht, wat ze dicht bij zich draagt.

Kim spreekt Nederlands en Engels.

psychologist-kim-schlüter-openup
"De eerste stap naar meer openheid en een verandering in gedrag of gedachtepatronen is de grootste stap. Ik begeleid je graag onderweg."