Domen Pardo

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Relaties
Flag of SLFlag of EN

Domen is online psycholoog bij OpenUp. Hij gelooft dat open en eerlijke communicatie de basis is van effectieve therapie, samen met een sterke band. Hij biedt een veilige sfeer zodat jij je op je gemak voelt om je open te stellen. Door samen te werken helpt Domen je om niet-helpende patronen te ontdekken en positieve verandering in je leven te brengen.

Hij stemt zijn aanpak af op jouw individuele behoeften en gebruikt technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. Zo helpt hij je om je welzijn en functioneren te verbeteren. Tijdens sessies is hij empathisch en niet-oordelend, vanuit oprechte nieuwsgierigheid.

Om voor zijn eigen mentale welzijn te zorgen, vindt Domen het belangrijk om te bewegen en zijn lichaam te trainen. Hij tennist, loopt hard en gaat naar de sportschool. Dat helpt hem om zijn hoofd leeg te maken en emoties te beheersen.

Domen heeft een master Klinische Psychologie op zak van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij beschikt over een aantal jaar ervaring in verschillende therapeutische omgevingen, waaronder in privépraktijken, de psychiatrie en programma’s voor hulp aan werknemers. Ook heeft hij onderzoek gedaan naar en gewerkt in de verslavingszorg.

Hij spreekt Sloveens en Engels.

psychologist-domen-pardo-openup
"You don't always have control over what life throws at you, but you always have a choice of how to respond."