Annemarie van Raay

Zelfvertrouwen Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of ENFlag of NL

Annemarie is psycholoog bij OpenUp. Als organisatie psycholoog heeft zij een holistische kijk op ons ‘mens-zijn’. Dat houdt in dat ze de mens als ‘geheel’ beschouwt; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Het een kan niet zonder het ander en een verandering op één niveau beïnvloedt de andere niveaus. Annemarie wekt vertrouwen en creëert allereerst een veilige omgeving. Alleen als je je veilig voelt kun je zaken over jezelf delen. Verder is zij open-minded en vindt zij zaken niet gauw gek.

Als organisatie psycholoog heeft jarenlange (20+ jaar) HR ervaring in verschillende organisaties. Ook is zij geregistreerd mediatior en conflictcoach. Annemarie heeft veel affiniteit met thema’s als persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei, betekenisvol leven en ook omgaan met lastige situaties, het voorkomen van conflicten, conflict management en verlies en rouw.

Zij is ervan overtuigd dat wij als mens kunnen groeien door situaties als kans te zien om ons te ‘ont’-wikkelen en bijvoorbeeld grenzen te stellen, belemmerende overtuigingen af te leggen of te leren accepteren wat er is. Om uiteindelijk terug te komen bij onze kern, een diamant, waar wij ‘precies goed zijn zoals wij zijn’.

Annemarie zorgt zelf voor een goede mentale gezondheid doordat ze genoeg tijd voor haarzelf neemt, zorgt voor een liefdevolle omgeving, de natuur in gaat, regelmatig sport en gezond eet.

Annemarie heeft Arbeids-en Orgaisatie psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, heeft een Mediator opleiding gedaan en ‘The Journey’ opleiding van Brandon Bays.

Annemarie spreekt Nederlands en Engels.

psychologist-annemarie-van-raay-openup
"Wil jij de eerste stap zetten naar een meer authentieke versie van jezelf? Ik help je graag."