Gloria van Vonderen

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Gloria is psycholoog bij OpenUp. Als psycholoog en HR-professional is Gloria ervan overtuigd dat iedereen zijn of haar eigen wijsheid allang bezit. Dit is een talent dat aandacht verdient.

Soms gaat alles volgens plan en andere keren word je verrast. Het leven wordt nu eenmaal vooruit beleefd en achteraf begrepen. Gloria helpt je hiermee om te gaan. In gesprekken gaan jullie samen op zoek naar al jouw krachten. Door middel van ademhalingsoefeningen en praktische coachingstechnieken onderzoeken jullie hoe je jouw krachten inzet om nog zelfbewuster te worden.

Zelf laadt Gloria op door te mediteren en in de natuur te zijn, maar ook door musea te bezoeken en in verbinding te zijn met anderen. Ze vindt de natuur het allermooist in Afrika, waar een deel van haar wortels liggen.

Gloria behaalde haar master Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is ze opgeleid als intuïtief coach. Gloria spreekt zowel Nederlands als Engels.

gloria-van-vonderen-psychologist-openup
"Soms gaat alles volgens plan en andere keren word je verrast. Het leven wordt nu eenmaal vooruit beleefd en achteraf begrepen."