Jamie Ding Tong Tong

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of CNFlag of EN

Jamie is freelance psycholoog. Ze heeft een passie voor het werken met mensen. Ze gelooft dat elk gesprek benaderd moet worden met onvoorwaardelijke positieve waardering. Dit betekent dat je volledig geaccepteerd en gesteund wordt zoals je bent. Jamie is ervan overtuigd dat groei en verandering gemakkelijk kunnen komen als je trouw kunt zijn aan jezelf.

Jamie werkt met oplossingsgerichte methoden. Samen ga je gericht op zoek naar de oplossing die je nodig hebt in een snel tijdsbestek. Deze methode is toekomstgericht, waarbij je je focust op het heden om toekomstige doelen te bereiken. Ze helpt je te focussen op je kracht als je te maken hebt met problemen op het gebied van stress, relatie of levensstijl.

Omdat ze is opgegroeid in Zuidoost-Azië en later naar Europa is verhuisd, heeft ze veel verschillende culturen en levenswijzen meegemaakt. Deze ervaring stelt haar in staat om effectief te communiceren met mensen uit verschillende culturen en gemeenschappen door hun unieke behoeften te begrijpen.

Jamie vindt het fijn om tijd door te brengen met haar gezin. Ze geniet ervan om samen met hen lange wandelingen en fietstochten te maken in de natuur. Ook vindt ze het therapeutisch om te koken en nieuwe recepten uit te proberen in de keuken.

Jamie spreekt zowel Engels als Mandarijn (Chinees).

psychologist-jamie-ding-tong-tong
"Groei en verandering kunnen gemakkelijk komen als je trouw kunt zijn aan jezelf."