Shannon de Vette

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of ENFlag of NL

Shannon is psycholoog bij OpenUp. Haar belangrijkste doel is om een veilige sfeer te creëren waarin je je gedachten, gevoelens en verlangens kunt onderzoeken en je je weer in je kracht kunt voelen. Met haar begripvolle karakter, openheid en authenticiteit vindt ze het belangrijk om op een ontspannen manier een band op te bouwen met haar cliënten.

Ze wil je graag ondersteunen om bewuster te worden van jouw huidige patronen en hoe je sommige daarvan kunt veranderen. Samen zullen jullie ontdekken wie je bent en wat je doelen zijn, zodat je meer bewuste keuzes kunt maken in het leven.

Met een masterdiploma in Forensische Klinische Psychologie startte Shannon in het forensische veld. Daarna heeft ze drie jaar gewerkt in de kinder- en jeugdpsychiatrie met kinderen, jongvolwassenen en hun ouders. Momenteel maakt ze gebruik van haar diverse ervaring in haar online werk en past ze verschillende technieken toe, waaronder Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Mentalization Based Therapy (MBT), Mindfulness benaderingen en Positieve Psychologie.

Om goed voor zichzelf en haar mentale gezondheid zorgen, creëert ze een balans tussen avontuur en ontspanning. Ze leert graag elke dag iets nieuws over zichzelf, anderen en het leven. Daarnaast neemt ze de tijd om weer met zichzelf in contact te komen door te sporten, lezen, wandelen, dansen en mediteren.

Shannon spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

"Word je eigen veilige plek en je grootste avontuur!"