Egenur Bakıner Yücebilgiç

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Relaties Leefstijl
Flag of TRFlag of EN

Egenur is psycholoog bij OpenUp. Ze wil haar cliënten een veilige ruimte bieden om zich open te stellen, en vindt het belangrijk dat jij je gehoord en begrepen voelt. Samen met Egenur ga je werken aan je uitdagingen. Belangrijke stappen daarin zijn bewustwording, betekenis geven aan je huidige situatie en het ontwikkelen van een praktische, concrete aanpak. 

Egenur gelooft dat elk individu unieke behoeften heeft en probeert zo de juiste aanpak te vinden voor al haar cliënten. Daarbij maakt ze gebruik van Solution-Focused Brief Therapy (SFBT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Cognitieve Gedragstherapie (CGT).

Egenur heeft 7 jaar ervaring, vooral op het gebied van angst, relatieproblemen, verstoorde eetpatronen, moeite met grenzen aangeven, werk-privé balans en expat-ervaringen.

Ze behaalde haar bachelordiploma aan de Boğaziçi Universiteit en haar master aan de Istanbul Bilgi Universiteit. Ze is lid van de International EMDR Association en International Intuitive Eating Professionals.

Om voor haar eigen mentale welzijn te zorgen, maakt Egenur lange strandwandelingen, schildert ze aquarellen en sport ze graag.

Ze spreekt Turks en Engels.

psychologist-egenur-bakiner-yucebilgic-openup
"If you want to start your self-exploration journey, I will be happy to be your companion!"