Britt Slief

Stress en piekeren Zingeving Relaties Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Britt is psycholoog bij OpenUp. Ze vindt het belangrijk dat er aandacht is voor wat jouw leven betekenisvol maakt en hoe je om kunt gaan met obstakels die op je pad komen.

Samen ontdekken jullie welke eerste stap je kunt zetten naar een betekenisvoller leven. Het is volgens haar cruciaal dat deze eerste stap een haalbaar doel is.

In haar gesprekken hecht Britt veel waarde aan een veilige en vertrouwde omgeving. Hierin staan jouw hulpvraag en behoefte centraal. Op basis hiervan kijkt Britt welke aanpak passend is. Ze werkt onder andere met cognitieve gedragstherapie (CGT) en acceptance and commitment therapie (ACT).

Om goed voor haar eigen mentale gezondheid te zorgen, is Britt veel in de natuur te vinden met haar twee hondjes. Daarnaast doet het haar goed om tijd door te brengen met haar familie en vrienden.

Britt heeft haar bachelor Klinische Psychologie en master Gezondheidszorgpsychologie voltooid aan de Universiteit van Amsterdam. Zowel voor haar bachelor- als masterthesis heeft zij onderzoek gedaan naar seksuologie.

Na haar studies heeft ze gewerkt als psycholoog binnen de Basis GGZ en Specialistische GGZ. Ze heeft onder andere gewerkt met angst- en depressieve klachten, burn-out en identiteitsproblemen. Britt spreekt Nederlands en Engels.

psychologist-britt-slief-openup
"Goed voelen, in plaats van je goed voelen"