Britt Slief

Stress en piekeren Zingeving Relaties Mindfulness

Britt is Psycholoog bij OpenUp. Haar benadering is cliëntgericht, warm en professioneel.

In de gesprekken is er aandacht voor wat jouw leven betekenisvol maakt en hoe om te gaan met obstakels die op je pad komen. Samen met jou kijkt ze welke eerste stap gezet kan worden naar een meer betekenisvol leven. Het is volgens haar cruciaal dat deze eerste stap een haalbaar doel is. Britt hecht veel waarde aan een veilige en vertrouwde omgeving tijdens de gesprekken.

In de gesprekken staat jouw hulpvraag en behoefte centraal. Op basis hiervan kijkt Britt welke aanpak passend is. Ze werkt onder andere met cognitieve gedragstherapie (CGT) en acceptance and commitment therapie (ACT).

Britt heeft haar bachelor Klinische Psychologie en master Gezondheidszorgpsychologie voltooid aan de Universiteit van Amsterdam. Zowel voor haar bachelor- als masterthese heeft zij onderzoek gedaan binnen de seksuologie. Na haar studies heeft ze gewerkt als psycholoog binnen de Basis GGZ en Specialistische GGZ. Ze heeft hier onder andere gewerkt met angst- en depressieve klachten, burn-out en identiteitsproblemen.

Om goed voor haar eigen mentale gezondheid te zorgen, is Britt veel in de natuur te vinden met haar twee hondjes. Daarnaast doet het haar goed om tijd door te brengen met haar familie en vrienden. Britt spreekt Nederlands en Engels.

Britt Slief
"Goed voelen, in plaats van je goed voelen"