Frieda Frick

Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties
Flag of FRFlag of DEFlag of EN

Frieda is psycholoog bij OpenUp. Ze is empathisch en creëert graag een veilige ruimte waarin jij je emoties kunt uiten. Frieda pikt snel jouw emoties op, wat haar helpt om direct door te dringen tot de kern van je uitdaging. Als psycholoog en vertrouwenscoach leert ze graag de mens kennen achter degene die ze voor zich heeft, en laat ze je inzien hoe je jouw ware potentieel ontwikkelt.

Ze heeft de afgelopen drie jaar ervaring opgedaan in zowel klinische settings als het bedrijfsleven. Ze gebruikt een oplossingsgerichte benadering om je te helpen om je uitdagingen te overwinnen, onder andere door middel van ACT (Acceptance and Commitment Therapy), CGT (Cognitieve Gedragstherapie) en een op krachten gebaseerde aanpak. Frieda is gespecialiseerd in onderwerpen als stress en werkprestaties, angst, depressie, maar ook persoonlijke relaties en zingeving. Daarbij kiest ze altijd een aanpak die past bij jouw persoonlijke behoeften.

Frieda is afgestudeerd in Klinische psychologie en Neurowetenschappen aan Harvard Medical School, Brown University en de Universiteit van Basel. Daarnaast heeft ze een master van de Rotterdam School of Management op zak.

Om voor haar eigen mentale welzijn te zorgen, houdt Frieda er een gezonde en actieve levensstijl op na. Ze is veel in de natuur te vinden en houdt van skiën, wandelen en roeien. Ze werkt ook als gediplomeerd yoga- en pilatesinstructeur. 

Frieda spreekt Duits, Engels en Frans.

“The good life is a process, not a state of being. It is a direction, not a destination.” C.Rogers How can you take charge of yourself and take a first step in the direction you want to go today? I am here to assist you in that.