Emanuele Gatti

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl Mindfulness
Flag of ITFlag of EN

Met zijn doelgerichte aanpak zal Emanuele je helpen om een dieper gevoel van zingeving, voldoening en empowerment te bereiken.

Wie je ook bent, Emanuele zal je benaderen met een oprechte, open, begripvolle, onbevooroordeelde, en vaak humoristische instelling. Hij gelooft dat ons welzijn het resultaat is van de wisselwerking tussen fysieke, sociale, emotionele, intellectuele, culturele, beroepsmatige, spirituele en omgevingsfactoren. Emanuele ziet je niet alleen als individu, maar als onderdeel van jouw unieke sociaal-culturele omgeving.

Emanuele hanteert een integrale aanpak gebaseerd op Gestalt, mindfulness, oplossingsgerichte therapie en sociaal-cognitieve transactionele analyse , die hij afstemt op jouw persoonlijke behoeften.

Hij is sinds 2014 werkzaam als therapeut, zowel in zijn eigen praktijk als in internationale privéklinieken. Ook werkt hij sinds 2019 online, met mensen uit alle continenten (behalve Antarctica!).

Om voor zijn eigen mentaal welzijn te zorgen, leest en schrijft Emanuele graag. Hij koestert ook zijn innerlijke kind door lego te verzamelen (misschien spot je wel een van zijn bouwwerken tijdens jullie sessies).

Emanuele behaalde een bachelor- en masterdiploma in Communicatiewetenschappen (summa cum laude), promoveerde op de Sociologie van cultuur en communicatie, en haalde later zijn bachelor en master in Klinische Psychologie (summa cum laude) aan de Universiteit van Triëst. Hij voltooide een vierjarige opleiding in Gestalt-counselling. Ook behaalde Emanuele een master in Mindfulness: praktijk, klinische toepassingen en neurowetenschappen aan de Universiteit Sapienza in Rome. Hij geeft les volgens het Mindfulness-based stress reduction program (MBSR).

Emanuele spreekt zowel Italiaans als Engels.

psychologist-emanuele-gatti-openup
"Ben je op zoek naar een dieper gevoel van zingeving en voldoening, op welk gebied van je leven dan ook? Laten we samen ontdekken wat je kunt doen om dit vanaf vandaag te realiseren!"