Melina Günel-Ladinger

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of DEFlag of EN

Melina is psycholoog bij OpenUp. Melina heeft gewerkt met mensen in allerlei levenssituaties en van alle leeftijden, statussen en culturen. Het belangrijkste wat dat haar heeft geleerd? Niemand is vrij van de strijd van het leven.

Iedereen heeft z’n eigen geschiedenis, vol met goede en minder goede ervaringen. Ervaringen die gedachten en emoties oproepen en waar we willen leren mee om te gaan.

Die gedachten en emoties kunnen overweldigend zijn. Melina helpt je om hiermee om te gaan. In haar sessies is het Melina’s doel om jouw specifieke situatie en behoeften zo goed mogelijk te begrijpen, zodat ze je de inzichten en tools kan geven die voor jou het beste werken.

Deze behandelmethoden variëren van CGT en ACT tot mindfulness en leggen de basis van positieve veranderingen. Melina is ervan overtuigd dat het creëren van een veilige, niet-oordelende ruimte hierbij cruciaal is.

Om zelf met haar gedachten en emoties om te gaan, schrijft Meline graag. Door haar gedachten op papier te zetten, geeft ze zichzelf toegang tot niet-erkende emoties. Het helpt haar om een ​​betere manier te vinden om met bepaalde situaties om te gaan.

Melina behaalde haar master Klinische Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast heeft ze meer dan drie jaar ervaring als psycholoog. Melina spreekt zowel Duits als Engels.

Melina Günel-Ladinger-psychologist-openup
"Iedereen heeft z’n eigen geschiedenis, vol met goede en minder goede ervaringen. Dit komt samen in een storm. Ik help je hiermee omgaan."