Adam Nemeth

Zelfvertrouwen Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of HUFlag of EN

Adam Nemeth is psycholoog bij OpenUp. Het creëren van een veilige plek door jezelf met compassie te benaderen is van groot belang voor Adam.

Adam gebruikt technieken uit Acceptatie en Commitment Therapie (ACT), Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Compassiegerichte Therapie en Narratieve Therapie, die hij afstemt op de diverse behoeften en identiteiten van zijn cliënten. Aandacht en respect voor de unieke culturele identiteit staat centraal in zijn aanpak.

Adam behaalde zijn Master Psychologie in 2013 aan de Eötvös Loránd University in Boedapest en heeft sindsdien ook een postdoctorale opleiding in Counselingpsychologie afgerond. Adam was meer dan 8 jaar werkzaam in een polikliniek voor mensen met autisme, waardoor hij een uniek inzicht heeft verworven in de unieke behoeften van neurodiverse personen. Momenteel werkt hij als freelance psycholoog. Daarnaast is hij actief betrokken bij het trainen van andere psychologen in affirmatieve therapie  gericht op genderidentiteit en seksuele oriëntatie .

Om voor zijn eigen mentaal welzijn te zorgen, houdt Adam er een gezonde, speelse en actieve levensstijl op na. Hij houdt van klimmen en wandelen en speelt graag bordspelletjes en videogames. Hij doet zijn best om aardig te zijn voor anderen en zichzelf, zelfs voor zijn innerlijke criticus.

Adam spreekt Engels en Hongaars.

psychologist-adam-nemeth-openup
“Onderzoeken hoe we op onze eigen gedachten en ervaringen kunnen reageren met nieuwsgierigheid, mildheid en compassie, is een buitengewone bezigheid.”