Sina Zadra

Zelfvertrouwen Zingeving Leefstijl Mindfulness
Flag of ENFlag of DE

Sophie is psycholoog en psychologisch consultant. Ze behaalde haar bachelor in Berlijn en haar master Psychologie aan de universiteit van Heidelberg. Daarna specialiseerde ze zich in coaching en positieve psychologie tijdens haar tweede master in Londen.

Haar aanpak is gericht op het versterken van het individu. Dit doet ze door het identificeren van de onderliggende oorzaken van je uitdagingen en je sterke punten. Ze vindt het belangrijk om samen te werken in een open sfeer en helpt je om je beter te voelen metcompassie en empathie.

Sophie heeft een passie voor reizen en podcasts. Daarnaast geeft ze lessen mindfulness en yoga, vooral aan kinderen en jongeren. Zeheeft in het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Rusland gewerkt en heeft daardoor een multicultureel perspectief en kan intercultureel communiceren.

Ze heeft meer dan 8 jaar ervaring als psycholoog, en is gespecialiseerd inautisme, omgaan met stress en angst, relaties, zelfvertrouwen, gezonde slaappatronen en levensstijl, zingeving, werkprestaties en mindfulness. 

Sophie spreekt zowel Engels als Duits.

"Remember who you are." (The Lion King)