Emma White

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving
Flag of ENFlag of NL

Emma is psycholoog bij OpenUp. Samen met jou ontdekt ze de antwoorden op vragen als: wat geeft mij energie? Hoe vind ik de juiste balans? Hoe komt het dat ik steeds tegen dezelfde dingen aanloop?

In de gesprekken creëert ze een veilige en informele omgeving voor jou om jouw verhaal, ambities en onzekerheden te delen. Vanuit vertrouwen, openheid en nieuwsgierigheid onderzoeken jullie samen jouw vragen die aansluiten bij jouw individuele behoeftes. Het resultaat? Meer inzicht en duidelijke acties om vooruit te komen.

Om voor haar eigen mentale gezondheid te zorgen, schrijft Emma aan het einde van elke dag één ding op waar ze dankbaar voor is en één ding waar ze trots op is, groot of klein. Op die manier sluit ze haar dag op een positieve manier af.

Emma behaalde haar master in Arbeids- & Organisatiepsychologie en Training & Development aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft gewerkt als Leren & Ontwikkelings Adviseur in een multinational en is een gecertificeerde Trainer en Coach. Doordat ze persoonlijke ontwikkeling vanuit verschillende disciplines heeft ervaren weet zij goed hoe je verandering in cognitie en gedrag kunt bewerkstelligen. Emma spreekt Nederlands en Engels.

"Een veilige plek hebben om jouw gedachten en gevoelens te delen is de eerste stap om te komen naar waar jij wilt zijn, hier begeleid ik jou graag bij."