Maritha van Amerom

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Leefstijl Mindfulness
Flag of AFFlag of EN

Maritha is psycholoog bij OpenUp. “Jij bent uniek. Jouw reis en vaardigheden zijn dat ook. Samen verkennen we jouw ervaringen en ontdek je een werkbare manier om verder te komen in je leven.”

Maritha komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en heeft een master in Human Resources en Organisatiepsychologie. Ze is ook professioneel kunstenaar. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van coaching, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling, diversiteit en verandermanagement weet ze dat iedereen uniek is. 

Maritha gebruikt haar unieke combinatie van training en ervaring om jou te helpen met een andere bril naar jouw werkelijkheid te kijken. Ze werkt graag met principes uit de positieve psychologie en Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Maritha vindt inspiratie in de natuur en door creatief bezig te zijn, met tekenen en fotografie. Het is niet waar je naar kijkt, het is wat je ziet.

psychologist-maritha-van-amerom-openup
"Wat zijn jouw unieke kwaliteiten en hoe kun je die gebruiken om verder te komen? Ik maak graag deel uit van jouw reis!"