Kylie van Gelder

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Leefstijl
Flag of EN

Kylie is psycholoog bij OpenUp. Ze wordt geïnspireerd door individuele verhalen en is gefascineerd door menselijk gedrag. Haar niet-oordelende, meelevende en open benadering creëert een positieve en veilige sfeer waarin jij je gedachten, gevoelens en ervaringen kunt delen.

Tegelijkertijd is Kylie het type psycholoog dat je aanmoedigt om dieper te graven en zo de lagen van je beperkende overtuigingen af te pellen. Zo kweek je een groter zelfbewustzijn en toewijding om actie te ondernemen in de richting van je doelen, met een blijvende transformatie tot gevolg. Kylie helpt je om je te laten stralen en je beste leven te leiden, gevuld met innerlijke wijsheid en persoonlijke acceptatie.

Om voor haar eigen mentale welzijn te zorgen, brengt Kylie tijd door met haar gezin, sport ze regelmatig, mediteert ze, houdt ze dagboeken bij en beoefent ze mindfulness.

Kylie heeft een bachelor Psychologie en een master in Gezondheids- en Sociale Psychologie afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Ze is ook gecertificeerd Life Coach, gespecialiseerd in Co-Active Coaching. Daarnaast is ze master practitioner in Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en heeft ze certificaten in Voeding en Gezondheid en Voedingspsychologie.

Kylie spreekt Engels.

"Welk gevoel wil je meer creëren in je leven en welke stap kun je zetten om hier vandaag mee te beginnen? Ik begeleid je graag naar dit doel!"