Mariska Fissette

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Leefstijl Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Mariska is psycholoog bij OpenUp. In haar consulten staan vertrouwen en verbinding voorop. Samen met jou onderzoekt ze welke richting je op wilt in je leven, zowel privé als op werkgebied, en wat je daarbij mogelijk belemmert. Ze biedt een luisterend oor en is doelgericht, waarbij ze de zachte kant van de psychologie feilloos combineert met de daadkracht van het snelle zakenleven. Mariska kijkt holistisch naar jouw mentale uitdagingen, zoals zingeving, stressklachten of spanning, waarbij de relatie tussen lichaam en geest essentieel is.

In haar vrije tijd zoekt Mariska ontspanning in de natuur, of dat nu zwemmend of hikend is. Ze geniet ook van reizen, lezen, yoga en haar dochter Bo.

Mariska heeft een Master in Klinische Psychologie en een Bachelor in Arbeids- en Organisatiepsychologie. Ze is ruim 10 jaar werkzaam als zelfstandig trainer en (business)coach. Ze heeft vele professionals opgeleid in de gedragspsychologie (ACT) en is de auteur van ‘De Work-Life Revolutie’. Consulten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven.

psychologist-mariska-rissette-openup
"Life is a journey, not a destination, and with one conversation, we can together discover your next chapter. Welcome to your new adventure."