Fleur van der Maaten

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Leefstijl

Fleur is psycholoog bij OpenUp. In haar gesprekken kiest zij voor een rustige, eerlijke en duidelijke aanpak. Zij biedt een luisterend oor zonder oordeel en weet te confronteren waar nodig. Samen onderzoeken jullie wat jouw belemmeringen zijn om deze vervolgens om te buigen naar iets dat jou helpt. Vaak hebben kleine bewustwordingen of aanpassingen al groot resultaat. Fleur gelooft in de (veer)kracht van ieder mens, ook al lijkt die soms even ver te zoeken.

Fleur heeft haar master Klinische psychologie en de mastertrack Training & Development behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werkt al 10 jaar als zelfstandig (media)psycholoog, trainer en coach en heeft een brede ervaring in het voeren van diverse gesprekken.

Psycholoog
"De menselijke behoefte om te praten is eeuwen oud. Ik ben er van overtuigd dat praten helpt en ik ben blij dat ik bij OpenUp in deze behoefte kan voorzien. Voor de een gaat dat echter meer vanzelf dan voor de ander. Ik help je graag in het ordenen van je gedachten of het uiten van je emoties. Ik help je OpenUp!"